fredag 9 mars 2012

Tips nr 97 - Koncentration

Jag och min beklagligt nakna överläpp vill idag tipsa om vikten att koncentrera sig när man trimmar sin mustasch. 

Det var igår det hände. Jag hade precis trimmat ner håret på huvudet till en mysig vårfrisyr på 1 mm, därefter fortsatt med skägget som fick hålla samma längd, en så kallad 360 frisyr. Handelbaren är sedan länge borta och har ersatts av en ”standard” mustasch. Jag skulle bara trimma till den lite grann men började tänka på livet och allt det svåra. 

Plötsligt ser jag då min trimmer ta bort alldeles för mycket på höger mustaschsida. Jag försökte rädda det men det gick inte, så smärtsamt fick jag besluta att ta bort mustaschen på andra sidan också. Så sorgligt men sant, nu är den borta, min stolthet,  mitt signum , mitt allt. 

Damen har dock lovat att stanna med mig trots brist på mustasch vilket är en tröst. En annan tröst är att mustascher växer ut igen så inom kort kommer jag vara i högform igen och fin som aldrig förr! 

Men tills mustaschen är tillbaka kommer jag nog ta ett uppehåll från bloggen, då jag inte vill bli påmind. Så dagens tips är som sagt, när du trimmar mustasch, fokusera på det och koncentrera dig!

4 kommentarer:

 1. Det är verkligen beklagligt att detta kunde inträffa, men tankspridd av sina intressen och annat så kan sådana hära händelser inträffa. Olyckligt att höra men det ska bli kul att följa dig inom kort åter igen. Som dags, den växer ju ut igen!

  //En snorbromsbroder i Svea rike.

  SvaraRadera
 2. Jag och min mustasch12 mars 2012 19:08

  Tack för stödet! Och som sagt snart bör jag vara på banan igen

  SvaraRadera
 3. Tack för fantastisk läsning och sköna tips. Jag var millimetrar och sekunder ifrån att göra mig av med min igår. Tack och lov är den kvar idag och njuter av solskenet!

  SvaraRadera
 4. Jag och min mustasch28 mars 2012 22:31

  Tack Sotarn! Och det glädjer mig att du tog ditt förnuft till fånga och behöll den.

  SvaraRadera